kunststof lasersnijden lasergraveren | lasermarkeren - BMTEC

1200m2 machinepark

Benelux & Duitsland

Ontwerp & Productie

Onze diensten.

Dé specialist in lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren van kunststof!

Bij BMTEC kunnen wij diverse bewerkingen toepassen op het lasersnijden. Zo is het bij ons mogelijk om kunststoffen te lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen lasergraveren en lasermarkeren? In onze blog: lasergraveren en lasermarkeren: de verschillen op een rij, leest u alle verschillen in één overzicht. Voor een specifiekere uitleg kunt u hieronder een kijkje nemen.

Duurzaamheid voorop

Voor het creëren van een duurzame toekomst voor de volgende generatie is het cruciaal om te blijven innoveren. Dat is wat wij bij BMTEC maar al te goed beseffen. Daarom zijn wij continu aan het bekijken hoe wij nog beter kunststof halffabricaten kunnen fabriceren door middel van lasersnijden. Wij staan dan ook open voor samenwerkingen. Daarnaast zoeken duurzame oplossingen dichtbij huis. Inmiddels hebben wij al meerdere nationale en internationale bedrijven weten te overtuigen van onze kennis en kunde.

Lasersnijden

Kunststof lasersnijden

Omdat een laserstraal met hoge precisie een klein oppervlak kan verhitten, kan de laser worden gebruikt om een materiaal te scheiden door het te laten smelten, verbranden of verdampen.

lasergraveren

Kunststof lasergraveren

Lasergraveren is een snelle, flexibele manier om diverse materialen te graveren. De laser beweegt razendsnel over de oppervlakte van het gewenste materiaal of product.

lasermarkeren

Kunststof lasermarkeren

Lasermarkeren staat voor markeren of labelen van werkstukken en materialen met behulp van een laserstraal. Hierbij onderscheidt men verschillende processen zoals graveren, afschrapen…