ABS Lasersnijden | Hoge precisie & Snel Resultaat

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

 > 6000 TEVREDEN KLANTEN

ABS lasersnijden

Onze lasersnijmachines kunnen ABS lasersnijden in iedere vorm die je wilt. Nagenoeg alle designs en hoeveelheden zijn mogelijk. ABS snijden wij met een laser tot een dikte van 4 millimeter.

Wat is Acrylonitril-Butadieen-Styreen?

Acrylonitril-Butadieen-Styreen (ABS) is een copolymeer en bestaat uit drie verschillende stoffen: acrylonitril, butadieen en styreen. Deze kunststof is ondoorzichtig, relatief goedkoop en wordt op grote schaal toegepast. Zo het wordt bijvoorbeeld bewerkt tot LEGO-blokjes.

Acrylonitril-Butadieen-Styreen wordt gebruikt in verschillende sectoren, van de industriële sector en bouwsector tot aan de detailhandel.

Hoeveel kost het lasersnijden van ABS?

Wil je ABS laten lasersnijden? Bereken snel en makkelijk jouw prijs via ons offertesysteem CutWise. Al binnen 10 seconden ontvang je een offerte op maat!

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Probeer CutWise vrijblijvend uit.

Bereken je prijs

Wil je ABS op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden je offerte.