Referenties BMTEC - Lees hier de reviews van onze klanten

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

Referenties

“BMTEC levert voor Gallagher precisie laserwerk van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ook op het gebied van leverbetrouwbaarheid en het kunnen maken van flexibele afspraken scoort BMTEC voor ons een uitmuntend. BMTEC is voor ons dan ook een fijne en betrouwbare partner om mee samen te werken.”

Gallagher Europe B.V.

“Wij kiezen voor BMTEC omdat zij ons, door hun kennis en middelen op het gebied van lasersnijden, als beste partij kunnen helpen bij het vervaardigen van onze acrylaat componenten. BMTEC combineert de lasermachines met kennis, inzicht en experiment, om zo op de beste manier tot het beste resultaat te komen.”

Homey B.V.

“BMTEC levert ons zeer mooie laser gesneden kunststof onderdelen voor een eerlijke prijs.
Wat voorheen gefreesd werd, kan nu op een efficiënte manier en braamvrij geproduceerd worden.”

Vanquish Yachts

“Wij zijn erg tevreden over de productkwaliteit en levertijd van BMTEC. Wanneer wij een bestelling willen plaatsen, kunnen wij dit namelijk eenvoudig doorgeven via CutWise en daarbij zelf onze levertijd bepalen. Zo kiezen wij voor onze D&P afdeling graag voor een snelle levertijd van enkele dagen, zodat wij snel kunnen door ontwikkelen. Voor de productie kiezen wij vaak een wat langere levertijd met het bijbehorende tarief.”

Hydraloop

“BMTEC heeft mij verrast door het probleem waar wij al 20 jaar tegenaan liepen heel snel op te lossen. Ik werd aangenaam verrast hoe goed en precies de onderdelen waren gemaakt. Nu heb ik eindelijk een bedrijf gevonden dat kwaliteit levert en afspraken nakomt. Ik kan dit bedrijf aanbevelen met 5 sterren plus. Hier voelt u zich nog steeds een welkome klant. Veel dank aan het hele team van BMTEC.”

Hannl-Systems