Kunststof lasersnijden: Snel, flexibel, braamvrij & in elke vorm!

1200m2 machinepark

Actief in Europa

Meer dan 6000 tevreden klanten

Lasersnijden

Bij het lasersnijden snijdt een laserstraal door het materiaal heen. Een laserstraal kan met hoge precisie een klein oppervlakte verhitten, waardoor je uiterst precies de allerkleinste onderdelen uit het materiaal kunt snijden.

Kunststof lasersnijden

Bij BMTEC is het mogelijk om kunststof in elke gewenste vorm te laten lasersnijden. Dit snijden wij met uiterste precisie. Je kunt bij ons dus lasergesneden kunststof halffabricaten van uitstekende kwaliteit verwachten. Om deze kwaliteit te garanderen, hebben wij ons ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Hoe werkt een lasersnijmachine?

Een laser is een elektromagnetische stralingsbron, dat door middel van spiegels naar de snijkop wordt gebracht. Vanuit de snijkop komt de laserstraal door een lens heen. In de lens wordt de straal gebundeld. Hieruit volgt een zeer dunne laserstraal dat uiterst precies op het materiaal terecht komt. Hiermee kunnen de fijnste lijnen gesneden worden.

Daarnaast zorgen de spiegels ervoor dat de laserkop vrij kan bewegen. Hierdoor kan de laserkop snel over het materiaal heen en verandert het gemakkelijk van richting. Doordat de resonator (laserbron) tegelijkertijd stabiel blijft, is het lasersnijden niet alleen precies maar ook snel.

Machinepark van BMTEC

Wij hebben bewust gekozen voor lasersnijmachines, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit het beste werkt voor het snijden van kunststof. Ook heeft het vele voordelen, zoals de precisie en snelheid. Inmiddels hebben wij acht lasersnijmachines in ons machinepark staan met een uiterlijke grootte van 3 bij 2 meter.

Kosten kunststof lasersnijden

De kosten van lasersnijden zijn afhankelijk van de lasersnijsnelheid, materiaalkeuze en de gewenste aantallen. Bereken je prijs daarom vrijblijvend via ons offerte- en ordersysteem CutWise en ontvang binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat. Vervolgens kun je de offerte met één klik omzetten in een order.

Met CutWise beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Heb je vragen? De experts van BMTEC staan voor je klaar om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op.

De voordelen

  • Snel en flexibel
  • Tijd besparend
  • Hoge snijsnelheid
  • Kleine snedebreedte
  • Nauwelijks warmte beïnvloeding op het product. Dit maakt het gemakkelijker om de producttolerantie te behouden

Bereken je prijs

Wil je kunststof op maat laten lasersnijden? Upload je DXF bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden een offerte.