Over ons | BMTEC | Internationaal bedrijf | Lasersnijden

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

Over BMTEC

Als marktleider in lasersnijden van kunststoffen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om continu te blijven ontwikkelen. Constant een stap verder willen gaan. We willen alles eruit halen wat erin zit. Het verlangen naar verbetering en perfectie zit in ons bloed. Dit zorgt ervoor dat wij samen met onze klanten het maximale uit kunststoffen halen.

BMTEC draagt oplossingen aan op het gebied van kunststoffen aan zowel nationale als internationale bedrijven. Onze halffabricaten gaan de hele wereld rond. Door samen met onze klanten altijd op zoek te zijn naar verbetering, hebben we ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Onze experts zetten hun kennis in om bedrijven zoals Honeywell, VDL en FrieslandCampina een stap verder te brengen. Ook de machinebouw, de automobiel-, de energie- en de medische industrie kunnen 24/7 op onze kunststof halffabricaten rekenen.

Met een ongekende geestdrift ondersteunen wij onze klanten om meer uit het lasersnijden van kunststoffen te halen. Elke stap die zij maken, geeft ons een enorme boost energie.

Onze kennis is uw succes!

Machinepark

BMTEC beschikt over een modern machinepark bestaande uit: acht lasermachines, een vlakbedfrees en een buigmachine.

Missie

BMTEC gaat ervoor zorgen dat de wereld het lasersnijden van kunststoffen accepteert als het nieuwe frezen.

BMTEC helpt alle organisaties in de maakindustrie bij het ontdekken van de voordelen van kunststoffen. Onze expertise in het lasersnijden is daarin een toegevoegde waarde. Door deze ontdekkingen kunnen organisaties in de maakindustrie efficiënter, kostenbesparend en flexibeler opereren. Is het product te complex voor een ander bedrijf? Dan neemt BMTEC het over.

Visie

BMTEC gelooft dat massaproductie na verloop van tijd zal verdwijnen. Daarom zet BMTEC een productielijn op die gepersonaliseerde onderdelen als massaproducten produceert. Tevens gelooft BMTEC in softwarematige automatisering van traditionele industriële processen. Door de combinatie hiervan en just in time levering helpt BMTEC diverse productiebedrijven naar een lean toekomst.

Waarom kiezen voor BMTEC?

 • Marktleider in het lasersnijden van kunststof
 • Hoge productkwaliteit – ISO 9001:2015 gecertificeerd
 • Binnen 10 seconden een offerte via CutWise
 • Scherpe prijzen (vanaf 1 stuk) en snelle levertijd
 • 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise
 • Uitstekende reviews

Onze kwaliteit – ISO 9001:2015

Bij BMTEC staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze experts lasersnijden kunststoffen dan ook met uiterste nauwkeurigheid. Vervolgens worden de producten zorgvuldig gereinigd, geteld en verstuurd naar de klant.

Om deze kwaliteit te kunnen garanderen en de klanttevredenheid hoog te houden, zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd. Om de certificatie te kunnen behouden wordt het kwaliteitsmanagementsysteem en andere interne bedrijfsprocessen van BMTEC elk jaar gecontroleerd door een externe auditor van TÜV.

Ronny Mulder

Ronny Mulder
Accountmanager Buitendienst Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)591 78 54 54
Mobiele nummer: +31 (0)6 191 601 29
E-mail: r.mulder@bmtec.nl

Roudy Steffens
Chief Operational Officer (COO)

Telefoonnummer: +31 0591 78 54 54
Mobiele nummer: +31 (0)6 129 114 09
E-mail: r.steffens@bmtec.nl

Saman Bahmai

Accountmanager Duitsland

Telefoonnummer: +49 (0)5971 1653004
E-mail: s.bahmai@bmtec.nl

Bakschik Martirosian
CEO

Telefoonnummer: +31 0591 78 54 54
E-mail: b.martirosian@bmtec.nl

yannick reij

Yannick Reij
Chief Technology Officer (CTO)

Telefoonnummer: +31 0591 78 54 54
E-mail: y.reij@bmtec.nl

Waarom vervangen kunststof halffabricaten steeds meer de rol van metalen in machines en constructies?

Lasergesneden kunststoffen zijn vele malen lichter dan metalen. Hiermee besparen bedrijven enorm veel op gewicht in machines en constructies, maar ook op de transportkosten. Daarnaast zijn kunststof halffabricaten beter chemisch bestendig dan metalen en raken daardoor minder snel vermoeid. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat onze klanten profiteren van een lage kostprijs en ontwerpvrijheid.

 • Werkt snel en flexibel

 • Behaalt hoge productie snijsnelheid

 • Is volledig braamvrij

 • Geeft een gladde snede zonder oxidevorming

 • Zorgt voor een kleine snedebreedte