Transparante logo frame voor de Bijenkorf - BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

1200 m² machinepark

Actief in Europa

> 6000 tevreden klanten

Transparante logo frame voor de Bijenkorf

Voor de luxe warenhuisketen Bijenkorf hebben wij een transparante kunststof frame van Plexiglas lasergesneden. Binnenin het frame hebben ze het logo “Gimber” vast gelast. Hierdoor lijkt het logo te zweven.

Waarom is er gekozen voor Plexiglas als frame?

Om een zwevend effect te creëren is het van belang dat het frame transparant is. Tevens moet het sterk genoeg zijn om een logo te kunnen dragen. Plexiglas (acrylaat) is in dit geval een goede optie, omdat het 30 keer sterker is dan glas. Tevens is het 50% lichter van gewicht dan glas, waardoor het makkelijk te monteren is.

Door bovenstaande voordelen en het feit dat er een doorzichtige variant van Plexiglas is, is dit materiaal uiterst geschikt voor dit project.

Plexiglas of een ander lasergesneden kunststof nodig?

Bij BMTEC bieden wij maatwerk in het lasersnijden van kunststof. Je kunt bij ons dus terecht voor het lasersnijden van Plexiglas, maar ook van andere kunststoffen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kunststof voor jouw project? Dan kun je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder.

Binnen 10 seconden een offerte

Via ons eigen offerte- en ordersysteem CutWise ontvang je al binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat. Is de offerte akkoord? Dan kun je deze direct omzetten in een order, waarna je de status live kunt volgen.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Benieuwd hoe CutWise werkt? Neem dan een kijkje op onze CutWise informatie pagina.

Wil je direct een offerte ontvangen? Klik dan op de onderstaande knop.

reclame-plexiglas