Wat vinden onze CutWise-gebruikers van CutWise?

Het nieuwe online offerteprogramma van BMTEC, CutWise, is kort geleden online gegaan. Via CutWise kan je gemakkelijk bestanden uploaden, jouw voorkeuren aangeven en een offerte aanvragen. Al binnen 10 seconden heb jij een offerte op maat binnen. Zodra de offerte akkoord is kan je met één klik de offerte omzetten naar een order.

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd wat onze CutWise-gebruikers van onze online applicatie vinden. Wij hebben daarom een aantal van onze CutWise-gebruikers benaderd en gevraagd naar hun mening. Hun antwoorden hebben wij vervolgens verwerkt in deze blog. Hun reacties lees je hieronder.

Hoe bevalt CutWise?

Ik vind CutWise een makkelijk programma. Je kan heel simpel kiezen wat je wilt. Ook vind ik dat CutWise de kosten inzichtelijk weergeeft. Soms wil je puur voor jezelf weten wat iets kost zonder dat je gelijk bestelt. Dan is online een offerte aanvragen wel fijn. Het scheelt tijd en je hoeft er niemand mee te belasten.

CutWise valt simpel te implementeren. Je sleept makkelijk een tekening in het programma. Vervolgens krijg je de tekening keurig in beeld te zien. Ik vind dat jullie CutWise heel goed in elkaar hebben gezet.

CutWise is makkelijk in gebruik. Je laadt het bestand in en geeft aan wat je nodig bent. De levertijd geef je door, je betaalt en het is klaar. Het is lekker makkelijk en snel. Dat vind ik erg prettig.

CutWise werkt erg makkelijk. Je kan je bestanden uploaden en direct bestellen.

Wat vind je van Cutwise?

Wij verkopen onze producten altijd eerst in kleine aantallen. Het is voor ons dus belangrijk om te weten wat de prijs per stuk is. CutWise zorgt voor een overzichtelijke offerte, waarbij je de opbouw van de kosten duidelijk kunt inzien. Daardoor weten wij precies hoeveel één onderdeel kost. Verder werkt het systeem erg prettig. Je kan eenvoudig DXF bestanden uploaden. Daarnaast is het minimalistisch, waardoor je goed overzicht hebt in alle opties die het systeem jou aanbiedt.

“Wij zijn erg tevreden over de productkwaliteit en levertijd van BMTEC. Wanneer wij een bestelling willen plaatsen, kunnen wij dit namelijk eenvoudig doorgeven via CutWise en daarbij zelf onze levertijd bepalen. Zo kiezen wij voor onze D&P afdeling graag voor een snelle levertijd van enkele dagen, zodat wij snel kunnen door ontwikkelen. Voor de productie kiezen wij vaak een wat langere levertijd met het bijbehorende tarief.”

Ik vind CutWise een overzichtelijk en makkelijk programma. Je kunt namelijk alles aanvinken wat je nodig hebt. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit diverse materialen, kleuren en bewerkingen. Vervolgens zie je snel je prijs en kun je kiezen uit diverse levertijden.

Onze onderdelen bestellen wij meestal via CutWise. CutWise vinden wij een erg handige tool. Je kunt daar snel en efficiënt je onderdelen bestellen. Wij ontwerpen het op de computer en kunnen direct een offerte opvragen en op de bestelknop klikken.

Wij zijn erg blij met de feedback van onze CutWise-gebruikers. Het is fijn om te horen dat onze CutWise-gebruikers het programma makkelijk, snel en overzichtelijk vinden. BMTEC wil Olmia Robotics, Stevens Engineering, STM Machinebouw en NoTech hartelijk danken voor hun medewerking aan deze blog.

Benieuwd geworden naar CutWise? Probeer het uit en maak kennis met CutWise. Maak een account aan en ontvang jouw offerte al binnen 10 seconden!

CutWise