Lubo machinebeschermkap van HDPE - BMTEC

Lubo machinebeschermkap van HDPE

ISO 9001:2015 gecertificeerd

> 1000 tevreden klanten

Benelux & Duitsland

Leverbetrouwbaarheid 99%

Machinebeschermkap van HDPE

Voor Lubo hebben wij een machinebeschermkap lasergesneden en gebogen. Deze beschermkap is bedoeld ter vervanging van de stalen afschermkap die zij gebruikten. De stalen afschermkap roestte snel, moest gecoat worden en ging regelmatig stuk. Door dit materiaal te vervangen met HDPE waren deze problemen opgelost.

HDPE is namelijk sterk, slijtvast, oxideert niet en hoeft niet gecoat te worden. Tevens is het elektrisch isolerend, vuilafstotend en waterbestendig. Meer informatie over HDPE lees je op onze HDPE lasersnijden pagina.

Machine afscherming van HDPE kopen

Ben jij op zoek naar een machine afscherming of behuizing van kunststof? Dan kun je onder andere kiezen voor HDPE. Andere kunststoffen zijn tevens geschikt ter bescherming van een machine. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet je al precies wat je wilt bestellen? Bereken eenvoudig en snel je prijs via ons offerte- en ordersysteem CutWise. Via CutWise ontvang je al binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat. Vervolgens kun je kiezen uit levertijden vanaf 3 werkdagen. Is de offerte akkoord? Dan kun je deze met één muisklik omzetten in een order.

LET OP: Via CutWise kun je alleen prijzen berekenen voor het lasersnijden of frezen van kunststof. Wil je kunststof ook laten buigen? Neem dan contact met ons op.

Met CutWise beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid. Is de bevestigde datum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!