Lubo machinebeschermkap van HDPE - BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Actief in Europa

1200m² machinepark

> 6000 tevreden klanten

Machinebeschermkap van HDPE

Voor Lubo hebben wij een machinebeschermkap lasergesneden en gebogen. Deze beschermkap is bedoeld ter vervanging van de stalen afschermkap die zij gebruikten.

Met de stalen afschermkap hadden zij namelijk een aantal problemen. Zo roestte het snel, moest het gecoat worden en ging het regelmatig stuk. Door dit materiaal te vervangen met HDPE waren deze problemen opgelost.

HDPE is namelijk sterk en slijtvast. Ook oxideert het niet en hoeft het niet gecoat te worden. Tevens is het elektrisch isolerend, vuilafstotend en waterbestendig. HDPE heeft dus vele voordelige eigenschappen ten opzichte van staal. Meer informatie over HDPE lees je op onze HDPE lasersnijden pagina.

Machine afscherming van HDPE kopen

Ben jij op zoek naar een machine afscherming of behuizing van kunststof? Dan kun je onder andere kiezen voor HDPE. Andere kunststoffen, zoals acrylaat, polycarbonaat, pet-g, abs en HPL zijn tevens geschikt als machinebehuizing.

Meer informatie lees je in onze blog: machinebehuizing van kunststof. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In 10 seconden een offerte

Weet je al precies wat je wilt bestellen? Bereken eenvoudig en snel je prijs via ons offerte- en ordersysteem CutWise. Via CutWise ontvang je al binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat.

Vervolgens kun je kiezen uit levertijden vanaf 3 werkdagen. Is de offerte akkoord? Dan kun je deze met één muisklik omzetten in een order.

LET OP: Via CutWise kun je alleen prijzen berekenen voor het lasersnijden of frezen van kunststof. Wil je kunststof ook laten buigen? Neem dan contact met ons op.

Met CutWise beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid. Is de bevestigde datum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!