Mobieltjes display van PET-G voor SoSkild - BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

1200m² machinepark

Actief in Europa

> 6000 tevreden klanten

Mobieltjes display van PET-G voor SoSkild

Voor SoSkild hebben wij PET-G display bakjes op maat gemaakt. Deze hebben wij door middel van lasersnijden, buigen en verlijmen bewerkt tot displays voor mobieltjes.

Waarom PET-G?

PET-G is uiterst geschikt als display voor mobieltjes, omdat het transparant en makkelijk te bewerken is. Zo kunnen wij het materiaal eenvoudig lasersnijden en verlijmen. Daarnaast is PET-G flexibel en kun je het gemakkelijk in de juiste vorm warm buigen.

Kunststof lasersnijden

Elke type kunststof heeft zijn eigen eigenschappen. Hierdoor is het breed toepasbaar. Wil jij kunststof toepassen binnen jouw sector, maar weet je niet welke kunststof hiervoor het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag. Daarbij zullen wij alle mogelijkheden met je bespreken.

Vrijblijvende offerte binnen 10 seconden

Wil je kunststof bij ons laten lasersnijden? Upload je DXF bestand in ons offerte- en ordersysteem CutWise, kies het gewenste materiaal, kleur, aantallen en levertijd.

Vervolgens ontvang je binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat. Is de offerte akkoord? Dan zet je deze eenvoudig met één muisklik om in een order, waarna je de orderstatus live kunt volgen.

Met CutWise beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!