Lasersnijden voor diverse branches | Machinebouw en meer - BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

1200m² machinepark

Actief in Europa

> 6000 tevreden klanten

Past u bij BMTEC?

Een succesvol product ontstaat als we bij elkaar passen. Wij zijn o.a. actief in de hieronder genoemde branches. Lees er eenvoudig meer over door op jouw branche te klikken.

Machinebouw

Machinebouwers door heel Nederland laten bij ons kunststof halffabricaten lasersnijden. Wij leveren kunststof onderdelen voor verpakkingsmachines binnen de voedselindustrie, zoals verpakkingsmachines voor vlees en groente. Daarnaast lasersnijden wij kunststof halffabricaten voor de afval- recycling industrie, transportindustrie en halfgeleiderindustrie.

Samen met onze klanten voeren we ook haalbaarheidsonderzoeken uit en werken we mee aan de ontwikkeling van de machines. We verzorgen zowel de 0-serie als de vervolgseries. Naast het fabriceren van producten, adviseren we welke materialen het meest geschikt zijn voor het project.

Jacht- en scheepsbouw

BMTEC is zeer actief in de luxe jacht- en scheepsbouw. We lasersnijden kunststof halffabricaten voor onder andere Royal Bodewes en Vanquish Yachts. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat om bedrijven in de jachtbouw te adviseren bij hun materiaalkeuze. Daarnaast denken we mee met de engineering op het gebied van de maakbaarheid van bepaalde producten. We zorgen ervoor dat onze klanten vooraf weten hoe ze kunststof halffabricaten maakbaar moeten ontwerpen. Dit versnelt niet alleen het gehele proces, het levert ook nog eens een aanzienlijke kostenbesparing op.

Automobielindustrie

Ook voor de automobielindustrie, waaronder VDL en Brink Groep, verzorgen wij het lasersnijden van kunststof halffabricaten. Deze kunststof halffabricaten lasersnijden wij niet altijd uit plaatmateriaal. We maken ook gebruik van bestaande spuitgietdelen, die we met een lasermachine bewerken of waaraan we een extra bewerking toevoegen. In sommige gevallen wordt met deze werkwijze een nieuwe spuitgietmal bespaard!

Medische industrie

Voor de medische industrie lasersnijden we veel pakkingmateriaal, zoals POM en HDPE pakkingen. Daarnaast lasersnijden en buigen we veel afschermkappen uit PET-G. Naast de gewone buigingen, buigen we ook afschermkappen in verschillende radiussen. Hiervoor produceren we eigen mallen uit POM. Deze mallen ontwerpen we zelf.

Energie industrie

Voor de energie-industrie lasersnijden we kunststof pakkingen uit HDPE en POM. Daarnaast lasersnijden we jaarlijks meer dan drie miljoen kunststof filters aan Honeywell. Hiervoor hebben wij een oplossing op maat geïntroduceerd. Onze filters gaan naar Tsjechië, Hongarije en Amerika.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden je prijs.