HDPE Lasersnijden | Vanaf 1 stuk | ISO gecertificeerd | BMTEC

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

HDPE lasersnijden

HDPE is t/m een dikte van 15 millimeter zeer nauwkeurig te snijden met een laser. BMTEC heeft hiervoor de beste lasermachines en zeer ervaren experts in huis. Hierdoor ontvang je gegarandeerd de allerbeste kwaliteit. BMTEC is dan ook ISO 9001:2015 gecertificeerd.

HDPE lasersnijden wij dagelijks voor een groot aantal klanten. Het is ten slotte de meest gebruikte kunststof in de kunststofindustrie. Dit heeft te maken met de vele voordelige eigenschappen van deze kunststof. Zo is het sterk, chemisch resistent en geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Wat is HDPE?

De afkorting HDPE staat voor High Density Polyetheen of Hoge Dichtheid Polyetheen. HDPE is sterk, smaak- en geurloos, duurzaam en vuilafstotend. Hierdoor is het uiterst geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Tevens zie je HDPE ook terug in de (machine)bouw en de automobielindustrie.

Naast HDPE is polyetheen ook te verkrijgen met een lineair lage dichtheid (LLDPE), lage dichtheid (LDPE) en medium dichtheid (MDPE).

HDPE vanaf 1 stuk lasersnijden

Wij kunnen HDPE in elke vorm en oplage lasersnijden. Lasermachines zijn namelijk zeer flexibel in het snijden van diverse vormen.

Heb je vragen over de eigenschappen of toepassingen van HDPE? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Hoeveel kost HDPE lasersnijden?

Ben jij op zoek naar lasergesneden HDPE onderdelen? Bereken snel en gemakkelijk je prijs via onze offertesysteem CutWise. Al binnen 10 seconden ontvang je een offerte op maat. Een CutWise account aanmaken en een offerte aanvragen is volledig vrijblijvend.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis! Probeer CutWise dus gerust uit.

Bereken je prijs

Wil je HDPE op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden jouw offerte.