HDPE Lasersnijden | Vanaf 1 stuk | ISO gecertificeerd | BMTEC

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

HDPE lasersnijden

HDPE kan met een laser zeer nauwkeurig gesneden worden tot een dikte van 15 millimeter. BMTEC beschikt over geavanceerde lasermachines en ervaren experts, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit. Als ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf zijn wij toonaangevend in het HDPE lasersnijden.

HDPE en andere kunststoffen lasersnijden is een dagelijkse activiteit bij BMTEC, waarbij we talloze klanten bedienen. HDPE is namelijk de meest gebruikte kunststof in de kunststofindustrie, dankzij zijn diverse voordelige eigenschappen, zoals sterkte, chemische resistentie en geschiktheid voor de voedingsmiddelenindustrie.

wat is HDPE?

HDPE staat voor High Density Polyetheen of Hoge Dichtheid Polyetheen. Het is een sterke, smaak- en geurloze, duurzame en vuilafstotende kunststof, uitermate geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien vindt HDPE toepassing in de (machine)bouw en de automobielindustrie. Polyetheen is ook verkrijgbaar in varianten met lineaire lage dichtheid (LLDPE), lage dichtheid (LDPE) en medium dichtheid (MDPE).

toepassingen van HDPE

HDPE kent diverse toepassingen, variërend van verpakkingen en leidingen tot constructiematerialen en auto-onderdelen. Vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid wordt HDPE vaak gebruikt in de landbouw, bouwsector en de productie van consumentengoederen.

HDPE vanaf 1 stuk lasersnijden

Wij kunnen HDPE in elke vorm en oplage lasersnijden. Lasermachines zijn namelijk zeer flexibel in het snijden van diverse vormen.

Heb je vragen over de eigenschappen of toepassingen van HDPE? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Hoeveel kost HDPE lasersnijden?

Ben jij op zoek naar lasergesneden HDPE onderdelen? Bereken snel en gemakkelijk je prijs via onze offertesysteem CutWise. Al binnen 10 seconden ontvang je een offerte op maat. Een CutWise account aanmaken en een offerte aanvragen is volledig vrijblijvend.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis! Probeer CutWise dus gerust uit.

Bereken je prijs

Wil je HDPE op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden jouw offerte.