Polyimide (Kapton) lasersnijden - ISO gecertificeerd - BMTEC

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

Polyimide lasersnijden

Wij hebben ervaring in het lasersnijden van diverse soorten kunststoffen, waar polyimide er één van is. Polyimide laat zich tot een dikte van maximaal 0.5 millimeter zeer nauwkeurig lasersnijden.

Wat is polyimide?

Polyimide (PI) staat ook wel bekend onder de handelsnaam Kapton. PI is een thermoharder en een high performance kunststof die zeer sterk en flexibel is.

Ook is het bestand tegen hele lage (-270°C) en hoge (300°C) temperaturen hele brede temperatuur bestendigheid. Polyimide kent geen glasovergangstemperatuur en zichtbaar smeltpunt. Hierdoor is het enorm vormvast en heeft het goede mechanische eigenschappen.

Hoeveel kost het lasersnijden van Polyimide?

Bereken snel en makkelijk jouw prijs voor lasergesneden Polyimide via ons offertesysteem: CutWise. Via CutWise ontvang je al binnen 10 seconden een offerte op maat.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Benieuwd hoe het werkt? Neem dan een kijkje op onze CutWise pagina. Wil je CutWise uitproberen? Maak gratis een CutWise account aan en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Bereken je prijs

Wil je Polyimide op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden je offerte.