Polypropyleen Lasersnijden | Vanaf 1 stuk | Hoge kwaliteit - BMTEC

1200m2 machinepark

Benelux & Duitsland

Meer dan 4000 tevreden klanten

Polypropyleen lasersnijden

Wil je polypropyleen laten lasersnijden? Dan ben je bij BMTEC aan het juiste adres. Wij lasersnijden polypropyleen tot een maximale dikte van 5 millimeter. Naast lasersnijden is ook graveren bij ons een optie.

Wat is polypropyleen?

Polypropyleen (PP) is sterk, stijf en bestand tegen bacteriegroei. Ook is het bestand tegen chemicaliën en hoge temperaturen. Hierdoor is het uiterst geschikt voor de medische-, chemische-, en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien kun je polypropyleen uitstekend lassen.

Polypropyleen bij BMTEC lasersnijden

Polypropyleen is een kunststof die in verschillende branches wordt toegepast. Wij lasersnijden deze kunststof dan ook voor diverse bedrijven. Bij BMTEC ontvang je lasergesneden kunststof halffabricaten van de allerbeste kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen is BMTEC tevens ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Hoeveel kost het lasersnijden van Polypropyleen?

Wil jij Polypropyleen bij ons laten lasersnijden? Via onze offertesysteem CutWise bereken je eenvoudig en snel jouw prijs. Al binnen 10 seconden ontvang je een vrijblijvende offerte op maat!

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis! Probeer CutWise gerust uit.

Bereken je prijs

Wil je Polypropyleen op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk!Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden je offerte.