Benelux & Duitsland

1200m2 machinepark

Ontwerp tot Productie

BMTEC levert led-ringen Homey

In een wereld waarin meer en meer apparaten slim of draadloos worden, belanden er ook steeds meer afstandsbedieningen op tafel en apps op je smartphone.
Wij geloven dat technologie je leven juist leuker en makkelijker zou moeten maken.

Homey combineert al deze apparaten, zodat jij ze makkelijk kan bedienen. Gebruik Homey om je lampen, van verschillende merken, in de slaapkamer rood te maken. Of als je thuis komt, begint je favoriete muziek al vanzelf te spelen.

Project LED-ringen Homey

Homey, de superslimme bol waarmee je alles in huis met elkaar kunt verbinden. Afgelopen maand lukte het Athom om de Homey in de schappen van Media Markt, iCenter en andere winkels te krijgen.

BMTEC is de trotse leverancier van de LED-ringen van Homey. In de loop van 2016 en 2017 lasersnijden wij 10.000 LED-ringen voor Athom. Deze LED-ringen zijn veel complexer dan ze in de eerste instantie lijken. Hierin zijn lijmgleuven verwerkt. Wij zijn in staat om bij het lasersnijden een tolerantie van 0.1 millimeter aan te houden voor zowel de LED-ring als de gleuf. De ringen worden vervaardigd uit speciale LED PMMA welke het licht moet diffusieren.

Offerte aanvragen

Wilt u één van bovenstaande kunstoffen laten lasersnijden? Vraag dan volledig vrijblijvend uw offerte aan!