Sneakertube van PET-G - BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

1200m² machinepark

Actief in Europa

> 6000 tevreden klanten

Sneakertube van PET-G

Kunststof vind je overal terug. Denk bijvoorbeeld aan de machinebouw, auto-industrie, scheepsbouw, landbouw en detailhandel.

Voor één van onze klanten lasersnijden en buigen wij de kunststof PET-G tot een zogenaamde Sneakertube. Een Sneakertube wordt voornamelijk toegepast in schoenenwinkels.

Sneakertube is een geregistreerd product, waarvan het ontwerp/licentie in handen ligt van sneakerdisplay.com. Het product betreft een kunststof sneakerdisplay die jouw sneakers een exclusieve uitstraling geeft. Het wordt veelal toegepast voor het tentoonstellen van prijzige en exclusieve sneakers.

Sneakertube wordt wereldwijd verkocht, waarvan 80% in Europa. Dit product is te vinden in diverse schoenenwinkels, waaronder in de Bijenkorf en AFEW Store. Ook is Sneakertube verkrijgbaar voor particuliere sneakerliefhebbers die hun sneakers thuis willen etaleren.

Waarom PET-G gebruiken voor Sneakertube?

De buis van Sneakertube is gemaakt van PET-G. PET-G is een kunststof met vele voordelige eigenschappen. Het is namelijk sterk, slagvast en recyclebaar. Daarnaast is deze kunststof hittebestendig, chemisch resistent en flexibel.

Door de flexibiliteit is PET-G makkelijk buigbaar. Hierdoor kun je het zonder moeite koud buigen tot een buis of ‘tube’. Dit maakt het uiterst geschikt om toegepast te worden als Sneakertube, dat wordt gebruikt als een échte eyecatcher in een (schoenen)winkel of in huis.

Onze klant over BMTEC

De klant die lasergesneden PET-G onderdelen bij ons aanschaft voor zijn product Sneakertube is goed te spreken over BMTEC. Klant: “BMTEC levert uitstekende lasergesneden kunststofproducten van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Ook worden bestelde producten netjes en op tijd geleverd. Al met al ben ik dus erg tevreden over BMTEC.”

Kunststof lasersnijden bij BMTEC

Wil jij PET-G of een andere type kunststof door ons laten lasersnijden? Dat kan! Via ons offertesysteem CutWise kun je binnen 10 seconden een offerte op maat aanvragen. Meer informatie over CutWise lees je op onze “Maak kennis met CutWise” pagina.

Vragen?

Heb je vragen over de eigenschappen en toepassingen van kunststof? Neem een kijkje op onze kunststof lasersnijden pagina of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.