BMTEC TUV ISO 9001 gecertificeerd

Kwaliteitsmanagementsysteem

Afgelopen weken vond er binnen BMTEC een grote externe audit aan de ISO 9001:2015 plaats. BMTEC B.V. heeft de laatste audit ISO 9001:2015 succesvol doorlopen. Dit betekent dat ons kwaliteitsmanagementsysteem op het juiste niveau is en BMTEC opnieuw ISO 9001:2015 gecertificeerd is.

De auditor van TÜV was onder de indruk van onze interne order flow. Dit is goed en leuk om te horen, ons streven naar kwaliteit en continue verbetering wordt ook hier opgemerkt.

ISO 9001 versie 2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm zijn alle belangrijke bedrijfsprocessen in kaart gebracht. Deze processen worden tevens jaarlijks getoetst door middel van een externe audit.

Bij BMTEC staat het lasersnijden van kunststof halffabricaten van hoogwaardige kwaliteit centraal. Daarnaast zijn we continu opzoek naar verbetering. Ook stellen wij hoge eisen aan klanttevredenheid. We zijn enorm trots dat we dit nu ook met deze certificering kunnen laten zien.

Waarom ISO 9001:2015 gecertificeerd?

Er zijn voor BMTEC meerdere redenen geweest om naar een ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem toe te werken:

  • waarborgen van kwaliteit;
  • bewaren van overzicht;
  • eis van bepaalde klanten.

Naast het lasersnijden van kunststoffen voor kleine ondernemingen en MKB bedrijven, lasersnijden wij ook kunststoffen voor internationale bedrijven. Wekelijks leveren wij meer dan 120.000 duizend lasergesneden kunststof halffabricaten wereldwijd. Wij hebben een enorme ambitie om te blijven groeien. Hiervoor is kwaliteit en continuïteit belangrijk. Doordat wij enorm snel groeien, is het bewaren van overzicht zeer belangrijk voor ons. Ook willen bepaalde klanten waar we inmiddels aan leveren, enkel zaken doen met andere ISO gecertificeerde bedrijven. Daar voldoen wij nu ook aan.

Daar waar continuïteit, kwaliteit, service, kennis en leverbetrouwbaarheid belangrijk is, kan gerekend worden op diensten van BMTEC.