SAN Lasersnijden - Geheel op maat - BMTEC

1200m2 machinepark

Benelux & Duitsland

Ontwerp & Productie

SAN lasersnijden

Wilt u SAN lasersnijden? Dan kunt u bij BMTEC terecht. Wij lasersnijden kunststoffen met veel precisie en leveren u een hoge kwaliteit. Zo ook bij styreen acrylonitril (SAN). We zijn dan ook ISO 9001:2015 gecertificeerd. Bij ons laat u SAN lasersnijden tot een dikte van 3 millimeter. Wij zorgen dat de afwerking zeer netjes is en dat afwerking is zeer netjes.

SAN

SAN is een copolymeer van styreen met acrylonitril. Het materiaal is heel transparant, chemisch resistent en heeft een hoge stijfheid. Daarnaast heeft het een hoge hardheid en een glanzende afwerking. Ook is het krasbestendig. SAN is lichtgeel of blauw en is geschikt voor zelfkleuring. Heeft u een kunststof halffabricaat nodig met een bepaalde RAL-kleur? Dan is SAN wellicht een goede keuze voor u.

Styreen acrylonitril

Styreen acrylonitril is vergelijkbaar met de kunststof PS (polystyreen). Wij hebben veel ervaring in SAN lasersnijden, maar ook in het het lasersnijden van PS. Onze ervaring is dat SAN sterker is en daarnaast krasvaster. Ook heeft SAN een hogere oppervlaktehardheid en het is beter bestand tegen hoge temperaturen. Daarnaast heeft het een betere chemische weerstand. PS is wel wat helderder, SAN vergeelt sneller. Ook neemt SAN meer water op dan PS. Hierdoor is styreen acrylonitril minder geschikt voor buitentoepassingen.

Wij delen graag onze kennis met u over styreen acrylonitril. Onze experts staan voor u klaar om u te meer uit te leggen over de verschillende mogelijkheden van dit materiaal. Uiteraard adviseren wij u ook graag over kunststof lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren. Neem vrijblijvend contact met ons op over styreen acrylonitril of andere kunststoffen.

Eigenschappen SAN

Samengevat zijn de eigenschappen van SAN:

  • Chemische bestendigheid
  • Slagvast
  • Hoogglans transparant
  • Krasbestendig
  • Stijf
  • Makkelijk te verwerken
  • Vochtopname is erg laag

SAN lasersnijden wij bijvoorbeeld als onderdeel voor lichtkappen. Maar ook maken we er halffabricaten van die verwerkt worden in consumptieartikelen of cosmetische verpakkingen. Daar is het zeer geschikt voor door de transparantie en omdat het bestand is tegen olie, vet en chemische middelen. Voorbeelden van toepassingen zijn waterreservoirs of opslagcontainers voor eten. Ook maken de eigenschappen van SAN het materiaal zeer geschikt voor industriële toepassingen zoals ventilatoren en airco’s.

Kosten SAN lasersnijden

Wil jij Styreen acrylonitril bij ons laten lasersnijden? Bereken snel en eenvoudig jouw prijs via onze offertesysteem CutWise en ontvang al binnen 10 seconden een offerte op maat! Het aanmaken van een CutWise account is bovendien gratis en het aanvragen van een offerte is vrijblijvend. Probeer CutWise dus gerust uit.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden uw offerte.