BMTEC lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer

BMTEC lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer

BMTEC is nu officieel lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK). De DNHK is met 1.500 leden het grootste Duits-Nederlandse handelsnetwerk. Deze netwerk bestaat onder andere uit Duitse en Nederlandse industriebedrijven, dienstverleners en handelsorganisaties uit bijna elke branche. Als lid krijg je toegang tot het internationale netwerk van de DNHK.

De handel tussen Nederland en Duitsland

Nederland is naast de VS en China Duitslands belangrijkste handelspartner. In Europa is Nederland dus de beste handelspartner van Duitsland. Vorig jaar (2022) vergrootte Nederland zelfs zijn voorsprong op Frankrijk en Polen.

Waarom BMTEC lid is geworden van de DNHK

BMTEC is al een poosje bezig om de Duitse markt te betreden. Om dit voorspoedig te laten verlopen, hebben wij besloten ons in te schrijven bij de DNHK.

DNHK is nauw verbonden met meer dan 130 Duitse Handelkamers in 90 landen. Zo kom je als lid makkelijk in contact met andere leden en relevante zakenpartners. Ook helpt DNHK bij het (online) positioneren van je bedrijf. Tevens ontvang je als lid marktinformatie en wordt je op de hoogte gesteld van nieuwe trends en innovaties. Deze voordelen helpen ons bij het betreden van de Duitse markt. Wij zijn dan ook trots om hiervan lid te zijn.

Onze Duitse website kun je bekijken op: www.bmtec-laserschneiden.de

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *