Polyamide / Nylon Op Maat Lasersnijden - 10 sec offerte - BMTEC

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

Polyamide / Nylon lasersnijden

Polyamide (PA/Nylon) laat zich vanaf 0,5 millimeter t/m 4 millimeter dikte zeer netjes lasersnijden. Daarbij zorgen onze experts voor een perfecte afwerking. Benieuwd naar de kosten voor het lasersnijden van Polyamide? Via ons offertesysteem CutWise ontvang je een offerte op maat binnen 10 seconden!

Wil je polyamide boven een dikte van 4 millimeter laten bewerken? Ook dan kun je gebruik maken van CutWise. Het materiaal wordt dan echter gefreesd in plaats van lasergesneden.

Polyamide

Polyamide staat ook wel bekend als Nylon. Polyamide is hard, geluiddempend, slag- en slijtvast. Daarnaast heeft het een temperatuurbestendigheid van -40˚C tot 80˚C. Hierdoor is het zeer geschikt voor mechanische onderdelen die aan stotende belastingen en verhoogde temperaturen worden blootgesteld.

Vochtopname polyamide

Polyamide neemt vocht op. Hierdoor kan het materiaal gaan uitrekken en is het dus niet maatvast. Is maatvastheid in jouw geval belangrijk? Dan kun je beter kiezen voor PETP of POM. We vertellen je graag over de verschillen, voor- en nadelen van deze materialen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wat kost het lasersnijden van Polyamide?

Een offerte opvragen is dankzij CutWise niet meer nodig. Je kunt nu zelf je prijs voor lasergesneden Polyamide berekenen. Al binnen 10 seconden ontvang je jouw offerte op maat.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Benieuwd hoe CutWise werkt? Neem dan een kijkje op onze CutWise pagina. Wil je CutWise uitproberen? Maak gratis een CutWise account aan en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Bereken je prijs

Wil je Polyamide op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden je offerte.