Lasersnijden lenzen voor AR-brillen Aryzon | BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

1200m² machinepark

Actief in Europa

> 6000 tevreden klanten

BMTEC levert lenzen voor AR-brillen aan start-up Aryzon

In samenwerkingen met het startup bedrijf Aryzon, opgericht door studenten van de Universiteit van Twente, hebben wij meer dan 10.000 lenzen voor AR-brillen (Augmented Reality) geproduceerd. Deze lenzen worden zowel uit PMMA als polystyreen gemaakt.

3D-visualisaties

Met AR-brillen zie je de wereld, zoals je die ook door een normale bril ziet. Echter zijn er 3D-visualisaties in de lenzen geprojecteerd, waardoor de realiteit en de virtuele wereld in elkaar overlopen. Augmented Reality-brillen zijn al een tijdje op de markt, dus wat maakt de brillen van Aryzon zo uniek?

Betaalbare AR-bril

Volgens vijf UT-studenten van Industrial Design Engineering is de AR-bril in functionaliteit grotendeels vergelijkbaar met de HoloLens van Microsoft ter waarde van € 3.000,- . Het verschil tussen de brillen zit met name in de prijs. De studenten vragen slechts € 29,- voor hun bril. De bril wordt als kartonnen bouwpakketje opgestuurd, welke in combinatie met een app op de telefoon kan worden gebruikt.

Met name voor musea en pretparken is de AR-bril van Aryzon een mooi alternatief voor dure brillen, zoals die van Microsoft.