Lasersnijden lenzen voor AR-brillen Aryzon | BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

> 1000 tevreden klanten

Benelux & Duitsland

Leverbetrouwbaarheid 99%

BMTEC levert lenzen voor AR-brillen aan start-up Aryzon

In samenwerkingen met het start-up bedrijf Aryzon, opgericht door studenten van de Universiteit van Twente, produceren we meer dan 10.000 lenzen voor AR-brillen (Augmented Reality). De lenzen worden van zowel PMMA als PS geleverd.

3D-visualisaties

Met AR-brillen zie je de wereld zoals je die ook door een normale bril ziet, echter zijn er 3D-visualisaties in de lenzen geprojecteerd waardoor de reële wereld en de virtuele wereld in elkaar overlopen. Augmented Reality-brillen zijn al een tijdje op de markt. Wat maken de brillen van Aryzon uniek?

Betaalbare AR-bril

Volgens de vijf UT-studenten Industrial Design Engineering is de AR-bril in functionaliteit grotendeels vergelijkbaar met de hololens ter waarde van € 3.000,- van Microsoft. Het verschil tussen de brillen zit met name in de prijs. De studenten vragen slechts € 29,- voor hun bril. De bril wordt als een kartonnen bouwpakketje opgestuurd, welke in combinatie met een op app de telefoon kan worden gebruiken.

Met name voor musea en pretparken is de AR-bril van Aryzon een mooi alternatief voor de dure brillen van bedrijven zoals Microsoft.

Offerte aanvragen

Wilt u één van bovenstaande kunstoffen laten lasersnijden? Vraag dan volledig vrijblijvend uw offerte aan!