PETG Lasersnijden | Hoge Kwaliteit ISO gecertificeerd| BMTEC

1200m2 machinepark

Benelux & Duitsland

Meer dan 4000 tevreden klanten

PETG Lasersnijden

Bij BMTEC lasersnijden wij PET-G in diktes van 0,5 millimeter t/m 8 millimeter. Daarbij zorgen onze experts voor een perfecte afwerking. Benieuwd naar de kosten voor het lasersnijden van PET-G? Via onze offertesysteem CutWise ontvang je al een offerte op maat binnen 10 seconden!

Wat is PET-G?

PolyEthyleenTereftalaatGlycol, oftewel PETG, is een transparante kunststof met vele voordelige eigenschappen. Qua eigenschappen is het een mix tussen PMMA en Polycarbonaat. Meer informatie over PET-G vind je hieronder.

Verschil-Plexiglas-Polycarbonaat-petg

Wat kost het lasersnijden van PETG?

Onze experts hebben jarenlange ervaringen in het lasersnijden van kunststof. Bij BMTEC kun je dus uitgaan van lasergesneden kunststof halffabricaten van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit aan onze klanten te kunnen garanderen, hebben wij ons ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wil jij PETG bij ons laten lasersnijden? Bereken via onze offertesysteem CutWise eenvoudig en snel jouw prijs. Al binnen 10 seconden ontvang je een offerte op maat. Het aanmaken van een CutWise account en het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend. Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis! Probeer CutWise dus gerust uit.

Bereken je prijs

Wil je PET-G op maat laten lasersnijden? Upload je DXF bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden uw offerte.