PETG Lasersnijden | Hoge Kwaliteit ISO gecertificeerd| BMTEC

ISO 9001:2015 GECERTIFICEERD

1200m² MACHINEPARK

ACTIEF IN EUROPA

> 6000 TEVREDEN KLANTEN

PETG Lasersnijden

Bij BMTEC lasersnijden wij PET-G in diktes van 0,6 millimeter t/m 8 millimeter. Daarbij zorgen onze experts voor een perfecte afwerking. Bij een dikte boven de 8 millimeter wordt deze kunststof door ons dochterbedrijf BMTEC Milling gefreesd.

Benieuwd naar de kosten voor het lasersnijden van PET-G? Via onze offertesysteem CutWise ontvang je al een offerte op maat binnen 10 seconden!

Wat is PET-G?

PolyEthyleenTereftalaatGlycol, oftewel PETG, is een transparante kunststof met vele voordelige eigenschappen. Qua eigenschappen is het een mix tussen PMMA en Polycarbonaat. Meer informatie over PET-G vind je hieronder.

Verschil-Plexiglas-Polycarbonaat-petg

Wat kost het lasersnijden van PETG?

Onze experts hebben jarenlange ervaringen in het lasersnijden van kunststof. Bij BMTEC kun je dus uitgaan van lasergesneden kunststof halffabricaten van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit aan onze klanten te kunnen garanderen, hebben wij ons ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wil jij PETG bij ons laten lasersnijden? Bereken via onze offertesysteem CutWise eenvoudig en snel jouw prijs. Al binnen 10 seconden ontvang je een offerte op maat. Het aanmaken van een CutWise account en het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend.

Bovendien beloven wij 100% leverbetrouwbaarheid met CutWise. Is de bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis! Probeer CutWise dus gerust uit.

Bereken je prijs

Wil je PET-G op maat laten lasersnijden? Upload je DXF- of 2D STEP bestand en ontvang binnen 10 seconden een offerte op maat via CutWise.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat voor lasergesneden kunststof halffabricaten?
CutWise van BMTEC maakt dit mogelijk! Maak een account aan en ontvang binnen 10 seconden je offerte.