Een aantal jaren geleden hebben wij onze markt uitgebreid naar onze buurlanden. Al gauw kwamen er bestellingen binnen vanuit landen zoals België en Duitsland. Hierdoor kregen wij al gauw fijne samenwerkingen en mooie klussen.

Duitse en Engelse website BMTEC

Inmiddels zijn we hard aan het werk om een Duitse en Engelse website te realiseren. Daarnaast hebben we personeel aangenomen voor de Duitse markt. Hiermee bieden wij onze klanten een nog betere service.

Enthousiaste recensie Hannl-Systems over BMTEC

Dat BMTEC ook in het buitenland goed ontvangen wordt, blijkt uit de volgende recensie van Hannl-Systems:

“Bij de firma BMTEC voelde ik me meteen welkom. Ik heb ze gevonden op internet en ze vervolgens gebeld. Ik kreeg zeer vriendelijk telefonisch advies. Er werd direct een afspraak gemaakt om het bedrijf te bezoeken, zodat ik mijn wensen kon bespreken. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf, werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de heer Arman Hamzoyan en de directeur, de heer Martirosian. De directeur had extra tijd genomen om zich te laten informeren over mijn vraagstuk. Dit gaf me meteen de indruk dat ik op het juiste adres was.

Ik werd zeer vakkundig geïnformeerd over alle mogelijkheden van de diverse kunststofvarianten. Het probleem dat ik had, was voor BMTEC geen probleem. Het werd direct opgelost. Ik was verbaasd over deze snelle oplossing; ik zocht hier al 20 jaar naar bij Duitse leveranciers. De productietekeningen die ik had, werden in een rap tempo aangepast naar mijn wensen. Nu stond niets de productie meer in de weg.”

Kennis van kunststoffen

“Het werd al gauw duidelijk dat de heren veel kennis hebben. Daarom besloot ik de productieopdracht aan BMTEC uit te besteden. Bij voorgaande leveranciers heb ik veel problemen gehad, zoals verkeerd geboorde gaten en onnauwkeurigheden in de afstanden. Dat waren eenvoudigweg slordig vervaardigde producten. Maar bij de firma BMTEC gebeurde dit niet!

Vandaag heb ik mijn goederen ontvangen. Ik was erg benieuwd of alles volgens mijn eisen geproduceerd was. Ik werd aangenaam verrast hoe goed en precies de onderdelen waren gemaakt. Alles was tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en alle gaten zaten precies op de juiste plek.

Alle respect voor deze zeer goede en nauwkeurige productie. Nu heb ik eindelijk een bedrijf gevonden dat kwaliteit levert en afspraken nakomt, ook voor bestellingen van minder dan tienduizenden euro’s. Ik kan dit bedrijf aanbevelen met 5 sterren plus. Hier voelt u zich nog steeds een welkome klant. Veel dank aan het hele team van BMTEC.”

Hannl-Systems
Remscheid, Duitsland

Dank Hannl-Systems voor de recensie over BMTEC

Wij zijn Hannl-Systems dankbaar voor zijn prachtige recensie. Wij hebben de samenwerking ook als zeer prettig ervaren. Het geeft ons voldoening dat we hem een passende oplossing hebben geboden voor zijn probleem.

Bij BMTEC is iedere klant koning

Wilt u een bestelling doen vanuit Nederland of vanuit het buitenland? U bent van harte welkom bij ons. Het maakt niet uit of u een grote of kleine serie halffabricaten wil fabriceren. Ook de grootte van de productieserie maakt voor ons niet uit. Iedere klant en iedere bestelling krijgt de volledige aandacht van onze experts. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.