Beschermplaten voor Hydraloop - BMTEC

ISO 9001:2015 gecertificeerd

1200m² machinepark

Actief in Europa

> 6000 tevreden klanten

Beschermplaten voor Hydraloop

Voor Hydraloop lasersnijden wij diverse kunststof onderdelen. Zo snijden wij HDPE beschermplaten voor de printplaat, elektronische onderdelen en bekabeling. Ook kunnen zij bij ons terecht voor zogeheten “specials”. Specials zijn onderdelen waarbij er naast het lasersnijden meerdere of specifieke bewerkingen nodig zijn.

Wat is Hydraloop?

Hydraloop maakt slimme waterzuiveringssystemen dat grijs water recyclet. Zo’n waterzuiveringssysteem noemen zij een Hydraloop. Een Hydraloop kan bijvoorbeeld ingezet worden voor (grote) woningen, appartementen, klein bedrijfsgebruik, hotels, lodges en meer. Het draagt dus bij aan het beschikbaar houden van de watervoorziening. Bovendien bespaar je hiermee water en energie.

HDPE beschermplaat

hdpe-elektronische-beschermplaat

De beschermplaat voor de elektronica en bekabeling van de Hydraloop wordt naast de pomp gemonteerd. Op deze beschermplaat zit een gimmick om de kabel goed te kunnen verzegelen. HDPE is hiervoor uiterst geschikt, omdat het waterbestendig, vuilafstotend en elektrisch isolerend is.

Bescherming printplaat

hdpe-printplaat-bescherming

Ook “het hart” van de Hydraloop, oftewel de printplaat, wordt beschermd en gemonteerd op een lasergesneden HDPE plaat. De printplaat zorgt vervolgens voor de aansturing van de Hydraloop.

PMMA Special

Voor het design van de Hydraloop wordt er gebruik gemaakt van een zogeheten “special”. Hierbij hebben wij PMMA niet alleen lasergesneden, maar ook gezorgd voor een extra printlaag. Dit zorgt voor een mooie uitstraling.

Onze klant over BMTEC

Niels: “De samenwerking met BMTEC is bijzonder goed. Vanaf het begin, bij de ontwikkeling van de Hydraloop, is BMTEC al ingeschakeld. Wij doen namelijk veel aan Research & Development en treden daarvoor graag in contact met BMTEC, omdat zij meedenken in zaken en oplossingen. Zo kunnen wij ook bij hun terecht voor onze specials.”

“Ook zijn wij erg tevreden over de productkwaliteit en levertijd van BMTEC. Wanneer wij een bestelling willen plaatsen, kunnen wij dit namelijk eenvoudig doorgeven via CutWise en daarbij zelf onze levertijd bepalen. Zo kiezen wij voor onze R&D afdeling graag voor een snelle levertijd van enkele dagen, zodat wij snel kunnen doorontwikkelen. Voor de productie kiezen wij vaak een wat langere levertijd met het bijbehorende tarief.”

Kunststof lasersnijden bij BMTEC

Wil je HDPE, PMMA of een andere type kunststof door BMTEC laten lasersnijden? Dat kan! Via ons offertesysteem CutWise kun je je prijs berekenen. Al binnen 10 seconden ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie over CutWise lees je op onze “Maak kennis met CutWise” pagina.

Vragen?

Heb je vragen over de eigenschappen en toepassingen van kunststof? Neem een kijkje op onze kunststof lasersnijden pagina of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.