Robot onderdelen van kunststof - Olmia Robotics - BMTEC

Robot onderdelen van kunststof – Olmia Robotics

ISO 9001:2015 gecertificeerd

> 1000 tevreden klanten

Benelux & Duitsland

Leverbetrouwbaarheid 99%

Kunststof onderdelen voor robots

Voor Olmia Robotics lasersnijden wij diverse kunststof onderdelen die zij vervolgens gebruiken voor hun cobots. Zo bestellen zij bij ons onder andere PMMA afschermkappen, HDPE montagestukken en POM blokken. Ook passen zij kunststof toe voor slijt- en afwerkdelen.

PMMA afschermkappen

Producten die van een transportband komen pelletiseerd Olmia Robotics door middel van robots. Hierdoor wordt de hele handeling geautomatiseerd. Deze robot “de Palletbooster” is afgewerkt met PMMA platen die onze klant heeft besteld via CutWise. Zo is de machine aan de bovenkant netjes dicht en mooi afgewerkt.

machinebehuizing -pmma-plexiglas-acrylaat

Bovenkant machinebehuizing van zwart PMMA

POM blokken

Olmia Robotics is nu een machine aan het ontwikkelen die tubes verpakt. Hiervoor gebruiken zij kunststof onderdelen van POM. Deze hebben zij ook via CutWise besteld. De bovenkant van deze POM blokken hebben zij een ander kleurtje gegeven, omdat dit wisseldelen zijn.

HDPE montagedelen

Naast POM en PMMA gebruikt Olmia Robotics ook HDPE. Dit gebruiken zij nu bijvoorbeeld voor glij- en montagedelen in hun tube-verpakkingsmachine.

hdpe-glijleider

HDPE glijdelen

Waarom via CutWise bestellen?

CutWise is BMTEC’s eigen offerte- en ordersysteem. Hiermee ontvang je binnen 10 seconden een offerte op maat die je direct kunt omzetten in een order.

Cas van Santen, projectleider en engineer van Olmia Robotics geeft hierover zijn mening. “Ik vind CutWise een makkelijk programma. Je ziet namelijk snel je prijs en levertijd. Ook is het is heel overzichtelijk. Je kunt aanvinken wat je nodig hebt en alles kiezen, zoals materialen, kleuren en bewerkingen. Daarnaast heb je speling in de levertijd en dat is erg fijn. Zo kun je kiezen uit 3, 7, 14 en 30 leverdagen.”

“Bovendien komen de bestellingen vanuit BMTEC altijd op tijd binnen, is het goed verpakt en netjes afgewerkt. De samenwerking tussen Olmia Robotics en BMTEC is dan ook super. De klantenservice is altijd vriendelijk en bereid te helpen. Wij zullen in de toekomst dus zeker vaker samenwerken met BMTEC.”