CutWise is een online programma van BMTEC waarbij je gemakkelijk een offerte kunt aanvragen. Het is erg overzichtelijk, snel en makkelijk in gebruik. Al binnen 10 seconden heb jij jouw offerte voor kunststof lasergesneden onderdelen ontvangen. Is de offerte akkoord? Dan kan je de gewenste levertijd invoeren en de offerte in één klik omzetten in een order. Benieuwd naar hoe CutWise precies werkt? In deze blog lees je hier meer over.

Wat is BMTEC?

BMTEC is marktleider in lasersnijden van kunststof halffabricaten. Wij lasersnijden, lasermarkeren en lasergraveren allerlei soorten kunststoffen. Denk bijvoorbeeld aan: Polycarbonaat, PETG, HDPE, POM, ABS, PTFE, PMMA (plexiglas) en nog veel meer. Naast het lasersnijden kunnen wij ook bepaalde kunststoffen frezen, buigen en printen.

Voor iedere opdracht heeft BMTEC een gepaste techniek om zo kunststoffen op efficiënte wijze te kunnen bewerken. Dit kan voor zowel de maakindustrie als voor particulieren. Iedere klant kan rekenen op kunststof halffabricaten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

CutWise van BMTEC

CutWise zorgt voor een versnelling in het proces van offerteaanvraag tot order. BMTEC: “Wij vinden dit erg belangrijk voor onze (potentiële) klanten. CutWise is makkelijk in gebruik en werkt erg snel. Je ontvangt jouw offerte al binnen 10 seconden. Dit scheelt enorm veel tijd. Zowel voor ons als voor onze klanten. Een offerte aanvragen is daarnaast altijd vrijblijvend. Schroom dus niet om CutWise een keertje uit te proberen.”

Hoe werkt CutWise?

Wil je CutWise uitproberen? Dat kan! Maak eerst een account aan. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je direct aan de slag. Je uploadt een bestand en selecteert het materiaal. Er is keuze uit verschillende materialen, diktes en kleuren. Geef vervolgens de gewenste aantallen door.

Als alles naar wens is ingevuld, kun je de offerte indienen. Al binnen 10 seconden heb jij een offerte op maat binnen. Is de offerte akkoord? Vul dan de gewenste levertijd in. Levering is al mogelijk vanaf drie dagen. Ook is er keuze uit een levertijd van zeven dagen en veertien dagen. Nadat je de levertijd hebt gekozen, kun je met één klik de offerte omzetten in een order. Wij gaan vervolgens aan de slag met het lasersnijden van jouw product.

Jouw persoonlijke online database

In jouw persoonlijke online database kan je gemakkelijk offertes bewerken. Ook vind je hier de orderhistorie terug. Uiteraard kan je via CutWise jouw order online volgen. Zo blijf je altijd up-to-date over de status van jouw pakket. Wel zo makkelijk!

Een offerte voor lasersnijden vraag je bij BMTEC online aan

Online een offerte aanvragen is dankzij CutWise erg simpel. Je kiest een bestand, geeft je voorkeuren aan en je bent klaar! Binnen no-time ontvang jij jouw op maat gemaakte offerte. Heb je de offerte omgezet in een order? Dan kan je gemakkelijk via jouw CutWise account de status van jouw order bijhouden. Wil jij ook graag een offerte ontvangen? Log dan snel in op Cutwise en bereken direct jouw prijs.