cutwise

Dankwoord aan alle CutWise gebruikers + nieuwe updates!

Een persoonlijk dankwoord

“Een persoonlijk dankwoord namens Bakschik Martirosian aan alle CutWise gebruikers’’

Zoals wellicht bekend, is CutWise volop in ontwikkeling. Intussen tellen wij 1300 gebruikers uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Vanaf nu groeien wij dagelijks met 15 tot 25 nieuwe gebruikers.

Reacties van onze gebruikers door heel Europa maken ons enorm gelukkig!

CutWise ontwikkelingen

CutWise ontwikkelen wij niet enkel uit ons eigen initiatief. Wij staan namelijk nauw in contact met onze klanten en verwerken in hoog tempo feedback van CutWise gebruikers. Dit is ook de reden dat u wellicht al meerdere keren bent benaderd voor het geven van feedback.

CutWise

Wat is nieuw?

Nog makkelijker calculeren.

In februari is één van de meest gevraagde aanpassingen ontwikkeld en online geplaatst. Vanaf nu hoef je je checkout pagina niet te verlaten als je nieuwe onderdelen wilt uploaden. In je checkout kun je met één klik je order wijzigen wat betreft materiaal, dikte en kleur! Tevens kun je nu makkelijk nieuwe onderdelen toevoegen aan je calculatie zonder het hele upload proces vanaf het begin door te lopen.

Login en aanmeldpagina

Onze login en aanmeldpagina is volledig opnieuw gedesigned. Vanaf nu kun je je aanmelden voor CutWise met alleen je e-mailadres en wachtwoord. Het invullen van verdere gegevens vragen wij pas bij opslaan van een offerte of bij het plaatsen van een order.

Grijze schermen

Eén van de meest voorkomende problemen in het verleden waren toch wel de grijze schermen. Dit hebben wij nu voor 95% kunnen oplossen. Elke grijze scherm is vaak weer een nieuwe situatie betreft het lezen van tekeningen.

Met trots kunnen wij zeggen dat onze configurator na 10.000 verschillende DXF uploads enorm slim is geworden. Elke grijze scherm is een nieuwe situatie. Na het oplossen van een grijze scherm bug, kan deze bij een volgende upload niet meer voor komen.

Hartelijk dank

Hierbij wil ik alle CutWise gebruikers enorm bedanken voor alle gegeven feedback. Jullie feedback helpt ons enorm om CutWise dagelijks een stuk beter te maken. Zonder jullie stond CutWise niet waar het nu staat.

Nog geen gebruiker?

Maak je nog geen gebruik van CutWise voor het berekenen en inkopen van lasergesneden kunststof halffabricaten? Meld je dan nu aan en probeer het uit!

Feedback

Heb je feedback over CutWise? Mail het gerust naar mij: b.martirosian@bmtec.nl. Ik lees nog dagelijks persoonlijk elke feedback!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *