BMTEC behaalt grote audit voor ISO certificering!

BMTEC behaalt grote audit voor ISO certificering!

BMTEC TUV ISO 9001 gecertificeerd

Maandag 27 februari 2023 hebben wij voor de vierde jaar op een rij een ISO 9001:2015 audit gehad. Tijdens een audit worden interne bedrijfsprocessen en het kwaliteitsmanagementsysteem gecontroleerd door een externe auditor van TÜV.

Eens in de drie jaar is er een “grote” audit. Er wordt dan strenger en uitgebreider gecontroleerd op alle bedrijfsprocessen. Ook deze grote audit hebben wij met vlag en wimpel behaald. Wij zijn vandaag dus voor de vierde keer ISO 9001:2015 gecertificeerd!

Hoe werkt een ISO certificering?

Een auditor van TÜV controleert met behulp van een auditrapport of BMTEC aan alle eisen van de certificering voldoet. Hierbij controleert de auditor de ontwikkeling, implementatie en doeltreffendheid van het kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast wordt er gekeken naar de medewerkers, topmanagement, klantgerichtheid, procesbenadering en relatiemanagement.

Waarom is een ISO 9001:2015 certificering belangrijk?

Wij laten ons ieder jaar opnieuw ISO certificeren, omdat het vele voordelen met zich meebrengt voor onze klanten en onszelf. Zo verhoogt het de efficiëntie en optimaliseert het onze bedrijfsprocessen. Ook kunnen wij hierdoor de kwaliteit van onze producten richting onze klanten waarborgen en geeft het vertrouwen richting (potentiële) klanten.

Bovendien willen wij door groeien en blijven innoveren. Het is in onze ogen daarom essentieel om te voldoen aan de internationale norm van het kwaliteitsmanagementsysteem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *