Maatwerk kunststof onderdelen voor laadstations

Ben je op zoek naar kunststof onderdelen voor een laadstation? Bij BMTEC kun je terecht voor op maat lasergesneden kunststof onderdelen die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor laadpalen. Zo hebben wij voor Tesla en Mitsubishi Outlander al kunststof onderdelen geleverd van Plexiglas en Polycarbonaat. Deze onderdelen zijn vervolgens toegepast in hun auto laadstations.

Plexiglas kunststof voor een laadstation

Voor vele Tesla laadstations hebben wij Plexiglas (PMMA / Acrylaat) op maat lasergesneden. Deze zijn gebruikt als lichtbak voor in laadpalen. In de Plexiglas lichtbak is groen licht geplaatst, waardoor de zijkant en mondstuk van de laadstation groen op licht.

Voordelen van Plexiglas:

auto-laadpaal-kunststof

Polycarbonaat kunststof als beeldscherm voor laadstations

Naast Plexiglas hebben wij ook Polycarbonaat beeldschermen geleverd voor Mitsubishi Outlander. Polycarbonaat is ideaal als beeldscherm, omdat het 250 keer sterker is dan glas. Hierdoor is het vandalismebestendig. Tevens is het weerbestendig, waardoor je het ook buiten kunt toepassen. Dat is uiteraard belangrijk als je het als beeldscherm gaat toepassen voor een laadstation.

Voordelen Polycarbonaat:

  • 250 keer sterker dan glas
  • 50% lichter van gewicht dan glas
  • Weerbestendig

Plexiglas of Polycarbonaat op maat kopen voor laadstations

Bij BMTEC kun je Plexiglas en/of Polycarbonaat op maat kopen voor jouw laadstation. De prijs ontvang je al binnen 10 seconden via ons offerte- en ordersysteem CutWise. Hiervoor hoef je alleen een DXF bestand te uploaden, het gewenste materiaal, kleur, aantallen en leverdatum door te geven. Is de offerte akkoord? Dan kun je deze in één klik omzetten in een order.

Wij hanteren levertijden vanaf slechts 3 werkdagen! Bovendien beloven wij met CutWise 100% leverbetrouwbaarheid. Is de bevestigde datum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis!

Meer informatie over CutWise lees je op onze CutWise informatie pagina. Klaar om te bestellen? Klik dan op onderstaande knop.