Kunststof letters lasersnijden

Kunststof letters lasersnijden

Kunststof letters staan ook wel bekend als acrylaat letters of freesletters. Ben je op zoek naar op maat gemaakte kunststof letters? BMTEC biedt maatwerk in het lasersnijden van kunststof. Zo kun je ook bij ons terecht voor het lasersnijden van kunststof letters. Wij snijden kunststof al vanaf 1 stuk en bieden een levertijd vanaf 3 werkdagen!

Welke kunststof is de beste keuze?

Voor het lasersnijden van kunststof letters heb je keuze uit diverse kunststoffen. Acrylaat is echter de meest gekozen kunststof in de reclame-industrie.

Daarnaast zijn kunststoffen zoals alupanel (merknaam: Dibond) en HPL (merknaam: Trespa) geschikt om te gebruiken voor kunststof letters. HPL en alupanel worden echter niet lasergesneden, maar gefreesd. Het frezen van deze materialen bieden wij ook aan via ons offertesysteem CutWise.

  • Acrylaat (PMMA / Plexiglas)
  • Alupanel (Dibond)
  • HPL (Trespa)

Kunststof letters buiten toepassen

Kunststof letters kun je zowel binnen als buiten toepassen. Zo kan het binnen gebruikt worden als (wand)decoratie, maar ook als gevelreclame. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfslogo’s.

Zowel acrylaat als Dibond en Trespa zijn geschikt voor diverse outdoor reclamedoeleinden. Deze kunststoffen zijn namelijk sterk, weersbestendig en verkleuren niet door zonlicht.

Wil je meer informatie over welke kunststoffen geschikt zijn voor buiten? Dan raden wij je deze blog aan: “Kunststof platen voor buiten”.

Kuststof letters monteren

Alupanel, HPL en Acrylaat letters kun je ophangen door middel van afstandhouders. Ook kun je de letters monteren door gebruik te maken van kit of dubbelzijdig tape.

Vrijblijvende offerte nodig of direct bestellen?

Ben je benieuwd naar de kosten van het lasersnijden van acrylaat of een ander soort kunststof? Meld je gratis aan via CutWise en ontvang binnen 10 seconden een vrijblijvende offerte op maat.

Is de offerte akkoord? Dan kun je het direct omzetten in een order. In jouw CutWise account kun je vervolgens de orderstatus LIVE volgen.

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het soort product en de bijbehorende productietijd. Mocht de order weinig tijd in beslag nemen, dan bieden wij een levertijd aan vanaf 3 werkdagen. Heeft het geen haast? Dan zijn levertijden van 7, 14 en 30 dagen uiteraard ook mogelijk. De gewenste levertijd kun je in CutWise eenvoudig doorgeven.

cutwise

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.