Merkbelofte: Levertijd van CutWise niet behaald? Onderdelen gratis!

CutWise garandeert 100% leverbetrouwbaarheid

Vandaag, 1 januari 2023, maken wij onze merkbelofte bekend: CutWise garandeert 100% leverbetrouwbaarheid. Bevestigde leverdatum niet behaald? Dan zijn de onderdelen gratis.

De afgelopen jaren hebben wij geluisterd naar onze klanten en ontdekt waar de behoefte ligt. Vanuit die behoefte hebben wij hiernaar toegewerkt. Na jarenlang bezig te zijn geweest met de (door)ontwikkeling van ons eigen offerte- en ordersysteem CutWise, is het tijd om deze belofte uit te dragen aan onze klanten.

Waarom BMTEC in staat is 100% leverbetrouwbaarheid te garanderen

Niet alleen op het gebied van CutWise, maar ook binnen BMTEC hebben wij naar onze merkbelofte toegewerkt. Hierdoor kunnen wij onze klanten 100% leverbetrouwbaarheid garanderen. Zo hebben wij onder andere gezorgd voor:

  • meer machinecapaciteit
  • voorraad uitbreiding
  • uitbreiding van ons team
  • automatisering van inkoopprocessen
  • een geautomatiseerde buffer- en productieplanning
  • inrichting en optimalisatie van onze supply chain
  • een LIVE koppeling van de orderstatus aan CutWise

Wil je weten hoe CutWise werkt? Upload je DXF- of STEP-bestand en probeer het vrijblijvend uit. Je ontvangt al binnen 10 seconden een offerte! Bovendien zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hierdoor ontvang je gegarandeerd lasergesneden kunststof van hoge kwaliteit.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze CutWise informatie pagina.

Bedankt

CutWise is doorlopend in ontwikkeling. Intussen tellen wij 3232 gebruikers uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dagelijks groeien wij met 15 nieuwe gebruikers en wij hebben intussen mooie reacties mogen ontvangen van CutWise-gebruikers door heel Europa. Dit maakt ons enorm gelukkig! Wij willen dan ook iedereen bedanken voor het gebruik maken van CutWise en het doorgeven van feedback. Hierdoor hebben wij onze software kunnen ontwikkelen naar de behoefte van onze gebruikers.

Proces van CutWise

Wij blijven CutWise continu doorontwikkelen om het zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van ons offertesysteem? Ga dan naar onze CutWise update pagina. Ook zijn wij erg benieuwd naar jouw mening. Laat dus gerust feedback achter. Hoe je dat kunt doen, zie je in de video hieronder.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *